De jeugd heeft de toekomst

Onze passie is fokken en opfokken van hoogwaardige Barock Pinto-veulens met een dressuur achtergrond.  Elk jaar worden ongeveer 10 veulens geboren. De wetenschap dat er in deze tijd vooral behoefte is aan kwaliteit, boven kwantiteit, is de leidraad in onze fokkerij. Daarbij is ons streven een gezond sportpaard te fokken dat naast veel talent, ook beschikt over een fijn en werkwillig karakter. selecteren onze merries streng op gezondheid, exterieur en bewegingstechniek.

Wij fokken onze veulens zelf op: zo houden we zelf de teugels in handen. De paarden komen zomer en winter dagelijks in de hand: gaan elke dag naar binnen en buiten. Krijgen aldus elke dag de mogelijkheid hun benen te strekken naar believen, en worden gevoerd naar de laatste inzichten.

Na de opfokperiode leiden wij zelf de paarden op. In deze initiële training krijgen de paarden alle tijd om zich te ontwikkelen. Elk paard krijgt een individueel trainingsplan, passend bij zijn leeftijd en ontwikkelingsniveau. Ons uiteindelijk doel is u een getalenteerd en prettig te rijden paard te kunnen presenteren.