L’ANZA – DETAILS MAKE PERFECTION, AND PERFECTION IS NOT A DETAIL

L’ANZA is geheel  KWPN gefokt.

Zijn vader is de zwartbonte Bontfire (Samber X Ico Sun). Bontfire was de laatste jaren de meest dekkende zwartbonte warmbloedhengst in Nederland en stond bekend om zijn zeer correcte nakomelingen die het zeer goed doen op keuringen en sport. Uit deze prestatiestam komen veel 135 en zelfs GP springpaarden,

De vader van de moeder Muvanda (Keur – Z dressuur) is de Keur hengst Gentleman. Gentleman is een sportpaardenvererver en heeft  zelf op 1,60 m-niveau gepresteerd, zeer veel van zijn nakomelingen zijn uitgebracht in de 1,50 m- en 1,60 m-rubrieken, Daarnaast leverde Gentleman ook dressuurpaarden, waarvan een aantal nakomelingen in het ZZ-Zwaar, de PSG/Inter I en in de Grand Prix lopen.

De vader van de grootmoeder Guvanda is de hengst Ulster. Ulster is een zoon van de legendarische  Nimmerdor (Preferent). Nimmerdor is een stempelhengst in de KWPN springpaarden fokkerij. Ulster heeft zeker ook een belangrijke invloed gehad op de KWPN dressuurpaarden fokkerij. De Keur en prestatie hengst Jazz (Preferent + Grand Prix dressuur) is namelijk gefokt uit een Ulster merrie.

Vader van de overgrootmoeder Vanda (Stb. Preferent) is de Stempelhengst Rigoletto (Preferent). Rigoletto gaf sportpaarden en vooral springpaarden met een enorm vermogen.

De pedigree van L’ANZA is veelzijdig. Wij denken dat L’ANZA een echte allrouder gaat worden en het zeer gaat doen in zowel dressuur, springen en eventing

Lanza is per augustus 2020 gecastreerd

L’ANZA staat ter dekking bij HVM Stal
Website: www.hvmstal.nl
+31 (0)6 519 23 992

Geboren: 2016

Stokmaat: 165 cm