Oefening baart kunst

Het is mogelijk om een paard met of zonder problemen bij mij in training te zetten. Het paard zal door ons dagelijks en afwisselend worden getraind naar het niveau en de conditie van het paard. Wij zijn zeer ervaren in het opleiden en trainen van (probleem) paarden. Naast het corrigeren van paarden ben ik ook ervaren in het opleiden van jonge paarden en kunnen deze eventueel uitbrengen op wedstrijden of aanlegtesten.

Indien het paard bij mij voor training wordt gebracht dan zullen wij het paard met liefde dagelijks verzorgen en 6 x per week trainen. Hierbij zit 2 á 3 x daags ruwvoer (afhankelijk van weidegang), 2 x daags krachtvoer, dagelijkse weidegang/paddock en elke dag een schone stal.

Algemene voorwaarden Stal De Voorsprong

Africhtings- en trainingsovereenkomst

Veel rijkunstige problemen in het leven van een paard zijn terug te voeren op het allereerste begin: het zadelmak maken.

Het beleren van een paard is in mijn ogen één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een paard. Het is daarom ook erg belangrijk dat dit zo goed mogelijk wordt gedaan en voor het paard met zo min mogelijk stress verloopt.  Als een paard de juiste vooropleiding heeft gehad en u zoekt de juiste proffesional (iemand die dagelijks paarden beleerd) dan hoeft het zadelmak maken helemaal geen probleem te zijn.